Kunstatelier in Beeld

Kunstatelier in BeeldNeerpelt

De cursisten uit het kunstatelier en voortgezet kunstatelier voor volwassenen stellen tentoon in de kunstacademie van Pelt. Op vrijdag 6 mei werd de tentoonstelling geopend met een feestelijke vernissage. Naar goede gewoonte opende directeur Michel Wellens met een korte toespraak. Daarna kon iedereen op eigen tempo en onder het genot van een lekker glaasje en elkaars gezelschap de kunstwerken in de toonzaal en trappenhal bewonderen.

In het kunstatelier voor volwassenen komen meerdere beeldende kunstvormen aan bod. Het programma is gevarieerd, laagdrempelig, fris en met een open geest. Cursisten leren in dit atelier zichzelf uiten in diverse plastische vormen en worden geprikkeld door allerlei kunstdisciplines, ook toegepaste kunst. Ook de manier waarop kunst ons dagelijks leven beïnvloedt, komt in het kunstatelier aan bod. De basis van tekenen, schilderen en beeldend werk worden aangeleerd of opgefrist, evenals grafische technieken.

Geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling nog bezoeken tot 7 juni: op donderdag en vrijdag tussen 10u00 en 15u00 of na afspraak: 011 80 87 10.