Ramen Ronde van Pelt krijgt vorm!

Ramen Ronde van Pelt krijgt vorm!Neerpelt

Je zag ze misschien al in het straatbeeld: onze cursisten die de ramen van Peltse handelaren een fris tintje geven. 

Onder begeleiding van docenten Dominik Martin en Liene Bouwen zijn de cursisten druk in de weer met een origineel en verrassend project: Ramen Ronde van Pelt, een samenwerking tussen de Kunstacademie Noord-Limburg, Unizo Pelt en #shoppeninpelt.

Volwassen studenten tekenkunst en jongere leerlingen beeldatelier tekenden samen voor ontwerp én uitvoering.  31 Peltse ondernemers krijgen daarmee een kunstige vitrine op maat met als thema 'de lente'. De volledige ronde zet de fusie van het nieuwe Pelt letterlijk en figuurlijk in de verf.

Naar goede gewoonte steunt de Kunstacademie Noord-Limburg met de opbrengst van dit project de Maranghada school in India. 

Vanaf zondag 7 april kan je de Ramen Ronde al winkelend, te voet of per fiets ontdekken. De route van 2 km leidt je doorheen beide dorpskernen. Wie 10 stickertjes per dorpskern verzamelt, maakt bovendien kans op een mooie prijs!

Een link naar de route vind je hier!

Uitgestippelde kaarten van de Ramen Ronde zijn te verkrijgen bij de deelnemende handelaars (tijdens de openingsuren) of de Kunstacademie Noord-Limburg, Toekomstlaan 9 in 3910 Pelt (niet tijdens de Paasvakantie).  

Volg de Ramen Ronde via de sociale mediakanalen van de betrokken partners en post je eigen avonturen met #RamenRonde @kunstacademienoordlimburg ! 

We wensen je veel kijk- en winkelplezier!