Nieuws

Audiogids Teseum gebruikt de stem van Kaat!

Audiogids Teseum gebruikt de stem van Kaat! Kaat Gorssen, leerling theater uit de klas van Karla Deroost in Hamont-Achel heeft jullie iets spannends te vertellen: "Hallo,  Ik ben Kaat en ik heb iets fantastisch beleefd. Ik heb de audiogids van het Teseum in (…) Lees het hele bericht »

Lerarententoonstelling toont dialoog

Lerarententoonstelling toont dialoogOverpelt Het is ondertussen een mooie traditie die om de twee jaar de leerkrachten, de interimarissen en zelfs enkele ex-leerkrachten van onze academie samenbrengt in een tweejaarlijkse lerarententoonstelling. We kunnen deze (…) Lees het hele bericht »

Nieuwe Kunstacademie in Lommel geopend!

Nieuwe Kunstacademie in Lommel geopend!Lommel De nieuwe Kunstacademie in Lommel is helemaal klaar en werd feestelijk geopend op de eerste dag van het schooljaar, 1 september 2018.  “Vanaf 1 september kunnen de ruim 1.300 Lommelse studenten van de academie én de (…) Lees het hele bericht »

Promoclowns op stap in Lommel

Promoclowns op stap in LommelNaar goede traditie verdeelde de Kunstacademie Noord-Limburg in de eerste week van september brochures uit via de vele basisscholen van Noord-Limburg. In sommige scholen gebeurt dat digitaal, in andere gaat het boekje (…) Lees het hele bericht »

Ponticello in Barcelona

Ponticello in BarcelonaOp woensdag 4 juli vertrok Ponticello, het strijkorkest van de Kunstacademie Noord-Limburg met 56 enthousiaste strijkers, één pianist en enkele begeleiders naar Barcelona om er 3 concerten te geven in combinatie met een (…) Lees het hele bericht »

Harmonieorkest winnaar in Wenen!

Harmonieorkest winnaar in Wenen! Afgelopen zomer reisde het Harmonieorkest Kunstacademie Noord-Limburg naar Wenen, een hele belevenis voor onze jonge leerlingen. Hun talenten gingen niet ongemerkt voorbij. Onder leiding van Tom D'Joos kaapten ze de (…) Lees het hele bericht »

Competentiegericht evalueren is trendsettend ...

Competentiegericht evalueren is trendsettend ...Voor wie het nog niet wist : Kunstacademie Noord-Limburg begon een 6-tal jaar geleden te experimenteren met het competentiegericht evalueren van haar leerlingen. Dat gebeurde onder impuls van leraar Erik Schrooten. (…) Lees het hele bericht »

Nieuw! Opleiding Musical

Nieuw! Opleiding Musical Vanaf schooljaar 2018-2019 kan je in de Kunstacademie Noord-Limburg ook terecht voor een opleiding musical (vanaf 12 jaar). Hou je van zingen, dansen en acteren? Schrijf je dan snel in, want de lessen starten in (…) Lees het hele bericht »

Infoavond volwassenen beeld op di 4 september!

Infoavond volwassenen beeld op di 4 september!Neerpelt Geïnteresseerden en nieuwe ingeschreven eerste jaars cursisten voor de ateliers Tekenkunst, Schilderkunst of Kunstatelier worden van harte uitgenodigd op dinsdag 4 september om 18:30 uur in de Kunstacademie te Neerpelt (…) Lees het hele bericht »

Harmonieorkest schittert in Gouden Zaal...

Harmonieorkest schittert in Gouden Zaal... Wie kent hem niet ? De Gouden zaal in Wenen, waar jaarlijks het wereldbefaamde Nieuwjaarsconcert plaatsvindt van de Wiener Symphoniker ? Het harmonieorkest van de Kunstacademie Noord-Limburg onder de begeesterende (…) Lees het hele bericht »

Openingsuren secretariaat in de zomer

Neerpelt
  • zaterdag 30 juni 2018 gesloten
  • maandag 2 juli t.e.m. donderdag 5 juli 2018 open van 9:00-17:00
  • donderdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 31 augustus 2018 open van 9:00-17:00

    Secretariaat Kunstacademie Noord-Limburg
    Toekomstlaan 9 - 3910 Neerpelt
    Tel. 011 80 87 10 

Koksinella: een voorstelling mét stip!

Koksinella: een voorstelling mét stip!Neerpelt Ongeveer 2400 kleuters en lagere schoolkinderen uit Noord-Limburg genoten op 18, 19 en 20 juni van de avonturen van Koksinella, een lieveheersbeestje zonder stippen. Deze kleurrijke voorstelling werd gratis aangeboden (…) Lees het hele bericht »

Jurytentoonstelling Beeldende Kunsten

Jurytentoonstelling Beeldende KunstenNeerpelt Van 17 tot 24 juni stelden onze afstuderende volwassenen schilder-, teken-, beeldhouw- en glaskunst tentoon. Geniet mee van hun werk, dankzij deze fotoreportage van Jan Box.  (…) Lees het hele bericht »


Meer nieuws in het archief