Veel gestelde vragen

Een account aanmaken


Waarom een account aanmaken?
Door het aanmaken van een account beschikken we over je e-mailadres en kunnen we later via dat adres met je communiceren.

Wachtwoord vergeten?
Gebruik in eerste instantie de link die je kan terugvinden op de online pagina om je aan te melden. Lukt dit niet, neem dan contact op met het secretariaat (011 80 87 10).

Gebruikersnaam vergeten?
Gebruik in eerste instantie de link die je kan terugvinden op de online pagina om je aan te melden. Lukt dit niet, neem dan contact op met het secretariaat (011 80 87 10).

Activeringsmail komt niet toe
Dit gebeurt soms wel eens bij hotmail (spamfilter staat dan te streng ingesteld). Kijk in je map ‘ongewenste mail’. Klik op de mail en dan op 'inhoud bekijken'. De mails komen van dan af gewoon in je mailbox. 
Mogelijks was je mailadres niet correct gespeld: neem in dat geval contact op met het secretariaat (011 80 87 10).

Rijksregisternummer ingeven lukt niet
Wellicht vulde je verkeerdelijk het 'kaartnummer' in, in plaats van het 'rijksregisternummer'. 
Het rijksregisternummer staat op Belgische ID's op de achterkant van de ID, voor buitenlanders op de voorkant. 
Krijg je de melding dat je rijksregisternummer al in gebruik is, neem dan contact op met het secretariaat (011 80 87 10).

Betalingen


Kan ik op een veilige manier betalen?
Betalen via onze online-module is veilig  en zorgt er voor dat onze secretariaatsmedewerkers onmiddellijk op de hoogte zijn van je betaling.

Dien ik voor optionele vakken bij te betalen?
Je betaalt slechts éénmaal per studierichting: muziek, theater, dans of beeldende kunst. 
Indien je betaald hebt voor een bepaalde studierichting en je opteert om een aantal extra vakken te volgen die niet verplicht zijn (muziektheorie, muziekgeschiedenis, ...) dan moet je hiervoor dus niet extra bijbetalen.