Oud-leerling Roeland Hendrikx in Londen...

Oud-leerling Roeland Hendrikx in Londen...Liefhebbers van klassieke muziek hebben allicht vaker van hem gehoord: klarinettist Roeland Hendrikx.Roeland is een oud-leerling van onze academie uit de klas van oud-leraar Nico Neyens.
Inmiddels maakt Roeland carrière als befaamd klarinettist in binnen- en buitenland. 
Een recent project van hem speelde zich af in Londen: in april ll. nam hij samen met het wereldvermaarde London Philharmonic Orchestra een cd op met werk van Mozart, Finzi en Bruch. Een uniek project, waar samen met een heel team, al enkele jaren voorbereidend werk aan vooraf ging. De CD die daaruit gaat voortvloeien, zal een artistiek visitekaartje zijn, dat  ongelooflijk kan helpen om hem nog meer internationale podiumkansen te bieden.

Met een crowdfunding-campagne zal een gedeelte van de middelen verzameld worden.
Op het online crowdfunding platform www.crofun.be vind je alles over het project en kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden om dit project te steunen.  

Via een bijdrage op rekening IBAN BE15 0689 0352 6230 - BIC GKCCBEBB op naam van RH Music vzw, met vermelding “project LPO”, kan je voor een bijdrage vanaf 25 euro in november 2018 een exemplaar van de nieuwe cd toegestuurd krijgen.  Indien je dat wenst, wordt je ook als schenker vermeld op de website www.roelandhendrikx.com